Camere de supraveghere exterior cu infrarosu ZIP24-06 Măriţi imaginea

Camere de supraveghere exterior cu infrarosu ZIP24-06

ZIP24-06

Nou

ZIP24-06 sunt camere de supraveghere cu infrarosu pentru exterior dotate cu senzor 1/3" HR CCD si 800 linii TV. Pot ilumina pana la 20m pe timp de noapte.

Detalii

105,40 lei

Comanda rapida : 0762.029.449

Tabel date

CCD: HDIS 960H
Leduri cu infrarosu 24 buc
Rezolutie 800 tvl
Vedere pe timp de noapte max 20 m
Dimensiune lentila 3,6 mm
Tip carcasa exterior - IP65
Temperaturi maxime -10 grade - + 50 grade
Tensiune alimentare 12V, nu este inclus alimentator
IRCUT prezent
BLC prezent
WDR prezent

Informații

Se folosesc pentru o multitudine de arii, resedinte, banci, birouri si altele. Primul aspect de stiut este faptul ca responsabila pentru toate imaginile redate sau inregistrate pe monitor este intocmai camera de securitate.

Inca in aceasta clipa, mai mult decat ne asteptam persoanele particulare utilizeaza kituri de supraveghere ca sa isi protejeze proprietatile si copii. Aceste mecanisme se dovedesc a fi o unealta extrem de necesara in intretinerea securitatii proprietatii. Si se numara diverse obiective cum ele se cuvin a fi folosite.

Ca o primara modalitate de paza, puteti pune camere supraveghere de exterior in arii importante ale casei. Rezultatul acesteia va oscila in functie de: cantitatea de luminozitate prezenta in suprafata observata, calitatea pieselor folosite si performanta camerei ca un intreg.

In general oricare chip de intrare, atat din fata cat si din spate, a locuintei, ar trebui protejata cu o camera de securitate.

Alte camere de supraveghere exterior pot fi montate in unele zone deschise pentru a detecta orisice actiune suspecta.

Un aspect extrem de important de luat in considerare cand este vorba de camere supraveghere exterior, e durabilitatea acestora la temperaturi inalte sau mici, nea, vijelie, precipitatii sau soare.

O camera de monitorizare ce nu este facuta pentru asa clauze se va strica foarte repede si astfel investitia care intr-o prima faza parea mica se va schimba substantial.

Camerele de supraveghere pentru afara sunt facute sa supravegheze o zona destul de larga, cu toate acestea daca nu sunteti atent la montaj, ele pot inregistra in un punct absolut fara nici un rost. Intai va fi necesar sa fie facuta o estimare a zonei pentru a hotari unghiurile cele mai insemnate unde e necesara observatie.
Cel mai des camere de supraveghere video exterior se monteaza deasupra intrarilor, langa geamuri, la intrarea magaziilor, la intrarile in proprietati sau pe suprafata cararilor.

Pentru ca infractorii prefera sa se strecoare cand s-a intunecat in proprietati, doar camere de supraveghere exterior bune, vor putea monitoriza indiferent de cantitatea de luminozitate existenta, cu sprijinul elementului infrarosu. Camerele de supraveghere cu fir sunt mai recomandate pentru o durata mai extinsa de timp in care doriti sa monitorizati aceasi zona si nu va fi nevoie de relocare. In anumite situatii acest tip de camere au nevoie de instalare de nivel profesional.

In timp ce pe perioada zilei camera de monitorizare va filma imaginile RGB, odata cu scaderea fortei luminii, aceasta va trece automat pe modul IR, sistem in care imaginile o sa fie filmate alb negru.

Acest fapt nu deterioreaza calitatea inregistrarii. Insa un kit de supraveghere de exterior nu va este de ajutor doar tie, ci poate fi extrem de util si vecinilor. Filmarile facute pe intuneric vor fi redate bicolor fata de cele realizate ziua, ce sunt inregistrate color. Desi oferta de camere de supraveghere video exterior este mare, doar camerele de calitate vor veghea securitatea bunurilor Dumneavoastra.

In situatia in care un hot intra intr-o o casa vecina, dumneavoastra ati putea avea probe importante prin inregistrarile efectuate de camerele de supraveghere.

Copii se pot desfasura in liniste in zona fara ca cineva sa le poata face vreun rau fara a fi filmat. Chiar si un furt petrecut pe ulita in fata casei poate fi clarificat cu camerele de monitorizare pe care le aveti instalate.

Am trebuinta de o astfel de camera? De ce? Evident, o investitie intr-o camera de supraveghere sau intr-un sistem de securitate nu este neaparat una infima, asa ca, inainte de a te stabili asupra unei asemenea achizitii ar fi bine sa hotarasti daca ai trebuinta de ea.

Va prezentam anumite imprejurari in care e nevoie de o camera CCTV si cateva imprejurari in care nu ai nevoie:

Nu ai nevoie daca locuiesti cu chirie, mai ales daca locuiesti intr-un apartament inchiriat. Aceia care trebuie sa se ocupe de securitatea imobilului sunt administratorii, asadar, ar trebui sa le sugerezi lor instalarea camerelor;

Nu este nevoie in situatia in care nu ai nimic pretios de aparat. Bineinteles, daca nu detii terenuri sau lucruri foarte scumpe, instalarea unei camere de supraveghere este inutila;

Ai nevoie atunci cand ai o casa. Cand ai o imobil, mai ales in situatia in care este vorba de un imobil pe pamant, nu de un apartament, o camera de supraveghere este indispensabila. Montand o asemenea camera sau un sistem de camere video de supraveghere, sansele ca un hot sa patrunda inauntru se reduc considerabil iar daca intra, vei detine marturii majore impotriva lui;

Detii o afacere. Camerele de supraveghere sunt ideale daca ai o afacere, mai ales cand ai personal. Astfel poti fi sigur ca angajatii muncesc pentru remuneratia cu care sunt retribuiti si ca nu se fura nimic din sediul afacerii tale. Efectiv, vei putea sa-ti vezi de treaba ta, fara sa fii mereu la birou si vei avea garantia ca treaba este facuta asa cum trebuie;

Ai fii mici sau batrani de ingrijit. Daca ai oameni imprevizibil de ingrijit, precum copiii mici sau varstnicii, camerele de supraveghere sunt o solutionare ideala pentru a avea tot timpul un ochi asupra lor. Practic, cu exceptia catorva situatii, aceste camere de supraveghere profesionale sunt solutii perfecte pentru aproape oricare individ.

Recenzii

Write a review

Camere de supraveghere exterior cu infrarosu ZIP24-06

Camere de supraveghere exterior cu infrarosu ZIP24-06

ZIP24-06 sunt camere de supraveghere cu infrarosu pentru exterior dotate cu senzor 1/3" HR CCD si 800 linii TV. Pot ilumina pana la 20m pe timp de noapte.

Write a review